+36 70 391 4030 Ajánlatkérés

Üvegezés biztosítási kárrendezésre

Köszöntjük az üvegezés biztosításra .hu weboldalunkon!

Cégünk üvegezéssel azon belül, sérült, törött thermo üvegek cseréjével, sérült elrobbant edzett üvegből készült üveges termékek újragyártásával, pótlásával szerelésével foglalkozik. Ha ön rendelkezik lakás(üvegkár) biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk ingyenes hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja.

      

ℹ️ Thermo üveg megoldásaink:

Thermoüveg meleg peremmel, 3 rétegű hőszigetelő üveg, 2 rétegű hőszigetelő üveg, Egyedi formájú thermo üveg, Thermo üveg valódi osztással, Thermo üveg ál osztással, Thermo üveg duplex osztással, Hőálló szauna thermo üveg, Edzett biztonsági thermo üvegBiztonsági reflexiós thermo üveg.

 

ℹ️ Üvegezés biztosítási kárrendezésre! Hogyan működik?

Kérjen előzetes árajánlatot tőlünk az üveges munka elvégzésre. használja ajánlatkérő űrlapunkat vagy hívjon minket. Jelentse be az üvegkárt lakás biztosítójának, mellékelje a tőlünk kapott árajánlatot. A biztosító társaság általában azonnal jóváhagyja a javítási munkát és ha a biztosító társaság zöld utat adott önnek a javításra, vegye fel velünk a kapcsolatot.

ℹ️ Helyszíni pontos méretvétel, kiszállás

Az Ön vagy a biztosító társaság jóváhagyása után kiszállunk önhöz pontos méretett venni az üveg felületről majd méretvételezés után megrendeljük gyártól az hőszigetelt üveget, amely elkészítése pár napot 5 nap vesz igénybe. A gyár  jótállást ad az üveg párosodása ellen. Ha olyan sérülés van az üvegen ami baleset veszélyes, akkor speciális fóliával ragaszuk le míg a cserére nem kerül sor.

ℹ️ Beépítés: Az üveges24.hu csapata elvégzi a javítási munkát, Ön nekünk fizet és megkapja a számlát, amely a biztosított nevére és a kockázatviselési címre van kiállítva. A számlát elküldi a biztosítónak, hivatkozva a kárbejelentő azonosítójára. A biztosító általában 3 napon belül átutalja a megadott számlaszámra a kárrendezési fedezetet, vagy postai úton küldi el a készpénzt.

 

ℹ️ Kérjen ingyenes árajánlatot üvegcserére, üveges munkára.

Hivjon minket vagy töltse ki űrlapunkat ha lehet töltsön fel fotót a sérült üvegröl és adja meg a látható üvegméretet   amit lehet megküldjük önnek ajánlatunkat. Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

            

ℹ️ Müködési területünk: 

Agárd, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Dunaharaszti, Dunakeszi, Diósd, Etyek, Érd, Fót, Halásztelek, Herceghalom, Kerepes, Mány, Mogyoród, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Pomáz, Sóskút, Százhalombatta, Szentendre, Tata, Tárnok, Telki, Törökbálint, Tököl, Zsámbék, Velence; de kérésre elmegyünk bárhova.

Online ajánlatkérő űrlap

Ajánlatkérő adatok

Üveges munka leirása

Ajánlatkérés

captcha