+36 70 391 4030 Ajánlatkérés

Üvegezés, üvegcsere biztosításra

Törött, sérült, bepárásodott thermo, hőszigetelő üvegek cseréje, edzett biztonsági üvegek pótlása - cseréje. Tükör készítés méretre, tükör beépítés, szerelés. Üveges munkák biztosítási kárrendezésre is!

Thermo üvegek cseréje, edzett esg és vsg biztonsági üveg egyedi méretre, tükör készítés, szerelés, beépítés. Üveg és tükör, edzett üveg méretre akár beépítés nélkül is!

Thermo, hőszigetelt üveg csere biztosítási kárrendezésre.
Információ:
+36 70 391 4030

Üvegezés biztosítási kárrendezésre hogyan működik?

ℹ️ Üvegezés biztosítási kárrendezésre! Hogyan működik?

Kérjen előzetes árajánlatot tőlünk az üveges munka elvégzésre. használja ajánlatkérő űrlapunkat vagy hívjon minket. Jelentse be az üvegkárt lakás biztosítójának, mellékelje a tőlünk kapott árajánlatot. A biztosító társaság általában azonnal jóváhagyja a javítási munkát és ha a biztosító társaság zöld utat adott önnek a javításra, vegye fel velünk a kapcsolatot.

ℹ️ Helyszíni pontos méretvétel, kiszállás

A biztosító társaság jóváhagyása után kiszállunk önhöz pontos méretett venni az üveg felületről majd legyártatjuk, vagy megrendeljük az üveget, attól függően milyen üveg fajtára van szüksége. Hagyományos ablaküveg és jó pár üvegfajta esetében rögtön el is végezzük az üveges munkát.

Hőszigetelt üveg esetén méretvételezés után megrendeljük gyártól az hőszigetelt üveget, amely elkészítése pár napot vesz igénybe. A gyár 10 év jótállást ad az üveg párosodása ellen. Ha olyan sérülés van az üvegen ami baleset veszélyes, akkor speciális fóliával ragaszuk le míg a cserére nem kerül sor.

ℹ️ Az üveges24.hu csapata elvégzi a javítási munkát, Ön nekünk fizet és megkapja a számlát, amely a biztosított nevére és a kockázatviselési címre van kiállítva. A számlát elküldi a biztosítónak, hivatkozva a kárbejelentő azonosítójára. A biztosító általában 3 napon belül átutalja a megadott számlaszámra a kárrendezési fedezetet, vagy postai úton küldi el a készpénzt.

Üvegezés, üveges munkák biztosításraTörött, sérült, bepárásodott thermo, hőszigetelő üvegek cseréje

Testimonial I

2, 3 rétegű thermo hőszigetelt üvegek cseréje.

Thermo üvegek
Testimonial II

Edzett üvegek (esg), laminált üvegek (vsg) egyedi méretre gyártva!

Biztonsági üvegek

+36 70 391 4030
Üveges munkák

Hagyományos és dekor tükrök raktáron egyedi méretre, beépítve.

Tükör készítés
Testimonial III

Egyedi üveges munkák kivitelezése biztosítási kárrendezésre is!

Üveges munkák.
Testimonial IV

Online ajánlatkérő űrlap

Ajánlatkérő adatok

Üveges munka leirása

Ajánlatkérés

captcha